Frida Vega Salomonsson

Första hjälpen i relationer

Hoodie Bik Bok / Tröja Dagmar / Örhängen All Blues / Jeans Monki

I veckans avsnitt pratar jag och Flora om nära relationer, vad har vi lärt oss av våra förhållanden? Från att bråka på sms, explodera över disk, inte ventilera småsaker eller att ta upp något läskigt.

Utöver de saker vi punktar upp i podden, varav många är avdammade sanningar sen gammalt, som kan vara bra att påminna sig själva om. Så är det absolut viktigaste att du mår bra i dina relationer. Du ska bara ha förhållanden med personer som respekterar dig och som får dig att må bra.

Lyssna gärna via länken nedan eller i din poddapp. Har du någon *lärdom* du vill lyfta? Eller en fråga till oss? Skicka gärna in ljudklipp/frågor/tankar till [email protected] Märk mailet med ljudfil!LYSSNA HÄR

 

Igår morse så drog Andreas till Göteborg för att filma en musikvideo och jag började dagen hos min revisor. Min revisor heter Jeanette, hon bjuder på karameller och har en superstor schäfer som glor på en hela tiden.

Tycker fortfarande att det är lite lol att jag är VD för ett aktiebolag. Varje gång jag sitter och sorterar kvitton så känns det som att jag bara leker kontor. Kan dock inte rekommendera Frida Vega AB som arbetsplats, låg lön, långa arbetsdagar och få semesterdagar.

Sen åkte jag hem och vilade innan jag åkte till Patriksson, där jag fotades till en grej och drack fredagsbubbel med Viola.

Nu ska jag värma upp plättar jag köpte på Ica, haha så slappt att inte ens orka göra själv. Som jag ska äta med hjortronsylt som jag fick av farmor som present på Nuda releasen.

→ Friday snaps. Going to my accountant and drinking a glass of cava with Viola.