Frida Vega Salomonsson

iPhone snapshots #11

I torsdags kväll så hängde jag på Trädgården med Nim! Vi hade sinnessjukt nog vunnit 2000:- på en Trisslott, så under dagen hängde vi på stan för att spendera pengarna hehe. Sry not sry. Jag hittade en perfekt tvättad Calvin Klein T-shirt på Humana, nya silverhalsband och köpte den här jackan från Hope på rea. Får ordna en bättre bild på den sen.

Så sjukt kär i de här halsbanden, sneglar på mig själv varje gång jag passerar en spegel. Du vet sådär som man gör när man precis färgat håret eller klippt en ny frisyr. Gillar när man hittar saker som kan addera på det jag alltid har på mig, oavsett kläder. För mig är dessa grejer som jag tycker om, mina örhängen, halsband, naglar och tatueringar.

 

Nim hade på sig sitt siden-set från Minna Palmqvist, så sjukt fint. Vill bara ge henne en fucking bravery medal för att våga ha på sig vitt på ett dansgolv. Skulle aldrig våga. Klär mig som om jag ska ut i krig så fort jag ska vara nära berusade personer utan kontroll över sina glas.

 

I måndags och tisdags så hängde jag ute i Skärgården med Acne, känns så himla sjukt och vuxet att få gå på en firmafest ala slipsen-på-huvudet. Typ. Jag tog verkligen inga mer bilder än på dukningen, pga var för upptagen med att komma tvåa i en limbotävling och försöka styra upp i Sanning och Konsekvens-tältet. Men allt det där och lite till kan du lyssna på i senaste Flora & Frida istället.

 

Den här bilden är egentligen fusk, postade den på Instagram för några veckor sedan. Skjorta och byxor från Rodebjer. Har haft de här byxorna från Rodebjer i flera år sedan, har de i beige också och har nog aldrig använt något plagg så mycket.

 

→ Snaps from my week. Nim and I won 2000 sek on some scratch card and spent it all in one day, on clothes and going out. And I spent monday and tuesday in the archipelago at Acne’s summer party.