Frida Vega Salomonsson

JAN-FEB-MAR/2014

→Januari
Jag tyckte att det var rätt jobbigt att fylla 20år, dels för att jag får ångest över hur tiden går och dels för att jag kände mig rätt ensam. Då ingen av mina fyra närmsta vänner fanns nära, antingen pga geografiskt eller pga uppsagd kontakt. Så vi åkte till Yasuragi och hängde där istället och hade finaste dagen.

Daniel var och hälsade på och drack kaffe i mitt kök. Jag gosade med Holly och Matthew tatuerade låret. Byggde en liten rumsavdelare med tidningsförvaring med pappa som jag fortfarande är sjukt nöjd med.

 

→Februari
Jag började praktisera på Trouble Management, en internationell agentur som representerar stora modefotografer. Kände mig lite vilse med vad jag skulle göra framöver. Fotograferade Zak, fotade byrån Rodolfo och åt dyra frukostar.

 

→Mars
Jag och Matthew firade ett år ihop och råkade få hem en mus. Sämsta beslutet ever, den bor hos min mamma nu pga hatade den från första sekunden trots söt på bild. Tror verkligen inte att möss ska vara i fångenskap, de blir ju verkligen psykotiska. Skulle så gärna släppa ut den men tror tyvärr inte den skulle klara sig så bra i skogen med sin vita päls.

Jag fotade lite pressbilder till filmen Unga Sophie Bell för Svenska filminstitutet, den har premiär snart. Åt dumplings med Hevin som hälsade på från London och filmade när Angelina fotade sitt slutprojekt för Gamleby.

→ Translate? Copy + paste here.