Frida Vega Salomonsson

Kom & häng med mig + Celine

 

 

 

 

 

Håller ni ut med lite mobilbilder då och då? Det är så jag hinner ta bilder hit, vi kan väl sälja in det med att det blir personligt? Hursom! Igår var jag och Celine hos Ibeyo och plockade lite kläder som vi ska ha på fredag, Monki öppnar ny butik i Stockholm på Kungsgatan 52.

Så på fredag kommer jag och Celine hänga där och ”spela skivor”. Vilket i praktiken innebär att jag kommer ta med ett Usb med typ två Rihanna-låtar + Hotline Bling som jag tänker försöka spela så många gånger som möjligt medan Celine kommer kämpa på med creddig och cool musik. Skoja, jag tar med lite nice house. Plus de låtar jag nämnde innan…

Vi kommer hänga på Monki mellan kl 13-15, så jag vill redan nu starkt uppmuntra till skolk och sjukanmälningar för att komma och vara med oss istället!

+ Senare idag eller imorgon hoppas jag att jag kan berätta en ny kul grej som jag kommer pyssla med framöver! Stay tuned osv <3

 

→ Sry about all these iPhone photos, but Im thinking it could be fun anyway. They might be noisy and bad quality, but they are still personal and a way to show what Im up to even when Im not carrying my camera around.