Frida Vega Salomonsson

Tävla & vinn matprotein!

 

 

 

Det visade sig att mina, Sandras och Emmas bloggläsare var helt galna i min Bucatini all’amatriciana av MiFú, så nu har jag äran att tävla ut en inte så liten grej här. Nämligen en halvårs förbrukning av MiFú!

Kanske har du varit sugen på att trappa ner på kött men inte vetat hur du ska börja? Kanske är du bara väldigt nyfiken på hur dessa små bitar smakar? Bor du hemma med en familj av köttisar och vill tvinga in köttfritt på familjens meny, hur ska de kunna neka dig när du vunnit hem maten for free?

Man ska verkligen inte hymla med att gratis mat i alla dess former är väldigt trevligt. Om du dessutom inte längre bor hemma så har du säkert insett en väldigt tråkig sidoeffekt av din nyfunna frihet, nämligen att det inte längre är någon annan som betalar för maten i kylskåpet.

Så hur gör vi detta? Jo! Klicka dig in i kommentarsfältet och berätta varför du skulle vilja testa MiFú! Glöm inte att fylla i din mail! Obs skriv mailen även direkt i kommentarsfältet! Jag drar en vinnare nästa tisdag 4/7 kl.12.

Ps. Tycker att en av de härligaste grejerna med det här samarbetet var att få se alla bisarra ansiktsuttryck jag har när jag pratar.

<3