Frida Vega Salomonsson

Luleå / Uppdatering

123A1893 copy 2
Throwback från Miss Clara i april -16

Imorgon, lördag, åker vi upp till Luleå för att Andreas ska spela skivor på Animaux på Coop Arena samma kväll. Så om du bor i krokarna, kom och drick öl med mig så jag slipper vara booth bitch ensam hela kvällen. Event finns här.

Vad händer annars då? Jag jobbar typ heltid med att få ihop Nuda #2, den skulle varit nästintill klar nu men är inte nöjd så skjuter lite på deadline och release. Det finns ingen poäng i att släppa ett magasin som inte känns hundra. Det materialet vi väl har inne är sjukt fint och bra, vi behöver bara tjocka på oss lite mer.

Sen hoppas vi på att få till en release i Stockholm och en i Berlin, det är naturligtvis obligatorisk närvaro för alla på båda. Så spara veckopengen. Utöver det så är nästa fotoprojekt för Skolverket, vilket känns både kul och viktigt. Idag var jag hos Acne och la upp tidsplan samt har suttit med casting, dvs urval kring de personer man vill ha med i bilderna.

Ofta kan byrån stå för castingen, men jag vill alltid casta själv så mycket jag får. Vill ha med individer som har karaktär och personlighet, inte bara ett blankt pretty face. Castar mest från Instagram, sparar alltid ner bilder på olika personer jag hittar med en cool look. Sen har jag de sorterade i mappar på datorn. Lite som en privat modellagentur, förutom att personerna i fråga inte fått välja själva om de vill vara med eller inte haha.

Sen så har jag äntligen köpt polaroidfilm eftersom jag har ett polaroidbakstycke till min analoga mellanformat. Det betyder att mellanformataren har två olika bakstycken som kan tas av och sättas på, ett för 120 film och ett för polaroid. Ska pilla mer med detta nästa vecka.

Bloggar så lite atm för att jag jobbar så mycket och tänker att det är tråkigt att blogga om jobb? Eller för vissa är det kanske kul?

→ Going to Luleå in the north for the weekend.