Frida Vega Salomonsson

Lunch på Nobis

 

 

 

 

 

 

 

Igår åt jag lunch på Nobis Hotel med det här gänget och fick testa Urb-it, vilken bloggig grej va. Det är en tjänst där en kan få sina onlineköp levererade direkt till sig inom en timme, istället för att hämta ut på typ posten. Just nu har de ett samarbete med Bibliotekstan under parollen Urbajulen, där du kan köpa julklappar enkelt.

Notera att mitt hår blivit kortare, var tvungen att ta mig till frisören och klippa bort en bit pga sjukt slitet. Hon bah, eh när klippte du det senast? Jag bah, eh har inte klippt det på över ett år men blekt det fyra gånger. Hon bah, eh :(((

 

 

Sen följde jag med till M’s gym och svettades. Det är egentligen ett annat gym än det jag brukar gå till, men det kändes värt av tre anledningar.

1. Skönt att få en PT som säger åt en vad en ska göra.
2. Det är ett fighter-gym så alla är heta.
3. Alexander Gustafsson tränar där och jag har en major crush på honom, men han var inte där :((

Är så sugen på att börja träna jujutsu där, men vill inte behöva klippa naglarna eller ta ut piercingarna, first world problems. Sen åkte sminket på, jag hånglade jag upp den här killen och så begav vi oss mot…

 

 

Kommendören för att äta middag! Herregud vad gott. Vi dricker alltid cocktails hela middagen istället för något rimligt, som typ vin, för att vi är bratz. Deras lobstertacos och redneck sliders till förrätt, 2 die for.

Sen passerade vi förbi Riche för att säga hej till Sean och hamnade sen på någon weird fest på Ringens Centrum med Nicki och Milky. Dansgolvet var lite Silja Line, sista låten var en tryckare och jag och Nicki dansade all the way through.

Ps. Om du vill se hur M ser ut naken, stekandes bacon, klockan fyra på morgonen. Så rekommenderar jag min senaste snapchat story, fridavegas heter jag där.

 

→ Yesterday I had lunch at Nobis Hotel to try out the new app Urb-it, such a bloggers thing. But Im up for anything when there is food and bubbly. After that I went with M to his gym and then dinner at Kommendören.