Frida Vega Salomonsson

Maskineriet + Under Bron

I fredags bjöd jag hem Elina, Christina och Helena innan vi skulle gå ut. Spelade min HITZ spotifylista. Med godbitar som That Don´t Impress Me Much med Shania Twain och Survivor med Destiny´s Child <3

 

 

Christina och Elina hade alltså inte ringt varandra innan, men hade ändå lyckats sporta samma outfit. Tror verkligen på looken ”Den snusande moppepojken” i sommar. Ni läste det här först!

Christinas stilinspiration för kvällen var mer specifikt Markus i Fucking Åmål, bildbevis här.

 

Fortfarande helt såld på oliver och lättsaltade chips sen jag var i Spanien.

 

Förvånande hur mycket en ändå kan dansa på bara en handfull kvadrat. Elina imponerande med att kunna hela koreografin till Anton ”Talar ut om drogerna” Ewalds låt Begging.

 

 

 Elina stod för kvällens make.

 

 

Emogänget. Bild snodd från Helenas instagram.

 

Sen gick vi till Maskineriet, första gången jag var där men jag älskade det. Bara grejen att en kommer, vakten sa hejhej och sen fick en gå in? Alltså det känns så exotiskt för att vara Stockholm. Det simpla med att en vill gå på en klubb, sen går en bara dit och går in?

Inga otrevliga vakter i dörren, ingen milslång kö, ingen lista, du behöver inte betala någon entré och inga vip eller medlemskort. Tips! Ligger vid Vasaplan 3 vid Centralen. Här ovan syns Hevin, Elina, Ahmet och Elis.

 

Sen gick vi vidare till Under Bron! Här står Ahmet och är bejbig.

 

Maya bossade bakom skivspelarna.

 

& Elina poserandes med cava i något hemligt rum där en behövde knacka på dörren för att få komma in. Väldigt Stockholm.

→ What we did last friday.