Frida Vega Salomonsson

Min träning just nu

I samarbete med Gainomax

 

Blev så pepp när Gainomax ville låta mig testa deras nya produkter, pga ingen gillar bars mer än jag. Först och främst tycker jag att det är ett himla trevligt mellanmål att kunna ta med sig i handen från någon kiosk, för att överleva fram tills lunchen eller middagen.

Använder medvetet ordet överleva för ungefär så känner jag när jag blir hungrig. Mitt blodsocker droppar som ett Fritt Fall och jag fräser mot alla som råkar komma ivägen.

 

Sen är de primärt framtagna för att passa som återhämtning efter träningen. Plus för snygga och avskalade förpackningar. Uppskattar när saker inte behöver bli så testosteronstint eller i neon, som det mesta designas i så fort det anknyter till sport. Dessutom är alla utan tillsatt socker. Och don’t get me wrong, ingen älskar vitt socker mer än jag. Men man gillar ju ej när det smygs in i alla möjliga produkter där det inte hör hemma.

 

 

 

Jag har fått testa både proteindryck och bars. Det blir ganska partiskt nu då jag alltid föredrar bars, gillar att tugga haha. Men drycken skulle jag utvärdera som, ”en trevlig konsistens med en fräsch smak av persika”. Den är väldigt len i smaken och har inte någon weird syntetisk eftersmak som proteindrycker ofta kan ha.

Men dessa peanut bars, här hittar jag hem direkt. Har fått hålla mina under uppsikt för att Andreas har gått och tagit när jag inte är hemma. Lagom mycket jordnöt, lagom mycket choklad. Min största guilty pleasure är ju att ta en liten sked och först stoppa ner den i jordnötssmör och sen ner i en burk nutella. Den här baren är ju inte långt ifrån att uppfylla samma sensation.

 

Jag tog de här bilderna igår efter att jag och Andreas varit ute och gått i ett soligt Hagaparken, så himla mycket vårkänslor. Men sen kommer ju såklart snön direkt nu dagen efter, blir så himla less. Jag vet att det är månader kvar till vår men let a girl dream.

Är så osugen på mitt gym som ligger i en källare, vill vara utomhus och få frisk luft, oavsett sol eller ej. För att sen komma in i värmen, sätta på en podd i högtalarna och göra lite situps, plankan och armhävningar på matta.

 

I samarbete med Gainomax