Frida Vega Salomonsson

Mina bilder hemma hos dig

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Älskar de här bilderna tagna hemma hos inrednings stylisten Joanna Bagge i Göteborg, fotade av Jonas Berg. Mitt foto på handen på bilden ovan, kunde inte fått ett bättre plats att hänga på. Känns rätt magiskt att ens bild får nytt liv i någon annans hem och dessutom på hedersplatsen över sängen.

 

 

 

 

 

Jag är så himla glad för att jag nu är representerad genom Arrivals och att de här två verken finns att köpa genom dem. Bilderna är fotade med min Contax T2, signerade och numrerade i upplaga om tio stycken i formatet 50x70cm. Du hittar de hos Arrivals här.

 

 

 

Om du är sugen på att kika  irl så går det att besöka galleriet Nau på Hudiksvallsgatan 4 under deras öppettider och kika där.

 

→ Two of my photographs is now printed, signed and numbered in an edition of ten, in the size 50x70cm. More info at Arrivals here.