Frida Vega Salomonsson

Mitt nya kontor

 

 

 

I måndags skrev jag på kontrakt för en ny studio på Roslagsgatan! Det känns helt sinnessjukt läskigt och roligt på samma gång. Här är lite snaps från mobilen på hur det ser ut där just nu, men de som snart flyttar ut kommer att ta med sig nästan alla möbler sen.

Jag flyttar in redan första september så jag måste börja kolla på hur allt ska inredas. Måste nog flörta lite med pappa så att han kan hjälpa mig att snickra lite. Nu har det gått prick ett år sedan jag behövde flytta ut från ateljén i Örnsberg efter att kontraktet för kontoret den hyrdes via såldes vidare.

Sedan dess har jag letat efter en ny arbetsplats och kikat på många ställen. Jag gör för mycket egna projekt utan budget, för att ha råd med att hyra något space/studio så fort jag vill göra något som behöver mer plats än mitt fyra kvm stora kök.

För någon vecka sen såg jag att inredningsbutiken Betonggruvan letade ny hyresgäst till lokalen bredvid, butikerna sitter ihop men har separata ingångar. Jag gick dit, *kände in rummet* och blev som helt nyförälskad. Jag bah, hej här måste jag få jobba kan jag plz få flytta in? Och Josefine bah, absolut!

Att ta sig an en sån här utgift varje månad för att kunna jobba med egna projekt är, om man ska använda snälla ord, extremt ambitiöst. Är man lite hårdare så kan det också kallas för vansinne. Jag är väldigt ödmjuk inför att det kanske skiter sig totalt längre fram. Men jag hoppas och tror att det med uthållighet, fantasi och jobb, löser sig.

Så alla som är gulliga är så himla välkomna i höst på allt de vi förhoppningsvis ska hitta på här. Man kommer även att kunna komma förbi och köpa vår tidning Nuda på plats. Följ mig på Instagram, @fridavega eller @nudapaper för mer info senare om detta.

 

→A few iPhone snaps from my new office. I signed the contract two days ago and I’m moving in first of september.