Frida Vega Salomonsson

// Morning workout

 

 

 

Vi går tillsammans ner till gymmet tidigt innan frukost för att jobba upp aptiten för att orka extra mycket våfflor. Det är enkelt att gå upp på morgonen här då vi ligger tre timmar före i tid. Min dygnsrytm här är vad den borde vara i Sverige hehe, ska försöka behålla samma istället för att ställa om när jag kommer tillbaka.

Idag är sista dagen i Fujairah, ikväll åker vi tillbaka till Dubai och imorgon är vi tillbaka i Stockholm. Det känns ganska skönt att komma hem, känner mig verkligen inte i balans. Har lätt ångest och ältar saker på ett sätt som jag annars orkat stå emot den senaste tiden. Har samtidigt haft det superfint med familjen. Men behöver få sova i egen säng, träffa smarta vänner och hamna i fas med mig själv igen.

OBS. Inlägg med inslag av träning märks med ”//”. Om du vet med dig att du är känslig för den typen av innehåll, försök hoppa över dessa inlägg. Eller läs vid avvägt tillfälle.

→ There is a gym on the first floor which we visit together every morning before breakfast. Just so we can have the appetite to eat more waffles.