Frida Vega Salomonsson

Morning yoga with Elina

 

 

 

 

 

Imorse ringde klockan tidigt, jag satte på mig träningskläder medan M drog upp täcket över ansiktet och svor på spanska för sig själv åt att jag väckt honom. Jag och Elina skulle nämligen på ett lugn yogapass samt äta frukost med Noa Relaxation och Wrapp.

Så himla mysigt sätt att börja dagen. Det är så svårt med disciplinen på morgonen ibland när en frilansar, om jag inte har bokat in något tidigt så är det lätt att en inte kommer sig ur sängen i rimlig tid. Därför bokar jag gärna in morgonmöten eller träningspass på morgonen, för att få ett klockslag att förhålla mig till.

Nu ska jag sätta mig och skriva och sen leka lite med nya kameragrejer som jag precis fått hem. Senare ikväll ska jag plåta kort på Epicenter och sen gå på mingel med Rum Design.

 

Early morning yoga and breakfast with Elina a few hours ago.