Frida Vega Salomonsson

// Morning yoga

Direkt när vi vaknade imorse så gick vi ner till havet, tränade och gick sedan en liten hike vid bergen i området. Känns så konstigt att ha varit i ett iskallt Stockholm ena dagen, och sen nästa vakna upp till över tjugo grader i Spanien dagen därpå.

 

 

M har börjat träna jujutsu och gymmar mycket, mest för att få tiden att gå då han inte har så mycket att göra här utöver skola och praktiken. Notera hans arm på bilden här ovan, så långt ifrån de smala ”spinkiga-berlin-rave-armarna” han hade när vi träffades haha.

 

Ville inte äta några deppiga och torra smörgåsar på flyget, så rullade ihop ett gäng cacao raw balls och hade med i en burk istället. Gjorde ganska många så att det blev över för att bjuda M till frukost också. Du bara måste göra dessa, alltså på riktigt.

12 st färska dadlar
2 msk raw kakao
2 dl cashewnötter (eller andra nötter)
2 msk kokosfett
2 msk stark espresso
kokosflingor

Mixa nötterna och lägg sedan i resten av ingredienserna, mixa till en smet. Rulla bollar i kokosflingor och låt stå i kylen lite för att stelna.

 

Det här är alltså utsikten från Matthews sovrumsfönster, helt sinnessjuk. Han bor hemma hos vänner till familjen, det är verkligen öppet hus här med alla möjliga mormödrar, kusiner, barn och hundar.

Gillar btw verkligen deras rutin med aperitivo innan lunch och middag. Med kall öl, oliver och ost på uteplatsen.

Obs. Vill också lägga ut en liten varning till er som bor i Stockholm och plankar, kontrollanterna går nu i civila kläder på tågen när de kollar biljetter. Be safe.

→ We started the day with some yoga at the beach, its so beautiful here. I made some cacao raw balls to have during the flight over and for breakfast here. Just mix dates, cashewnuts, coconut oil, raw cacao, espresso and roll in coconut flakes.