Frida Vega Salomonsson

My main boo

 

Nu tar jag my main boo under armen och promenerar till Stadsbiblioteket för att förtidsrösta, sen ska jag köpa en ny polaroidkamera och därefter blir det öl på Trädgården!

 

Glöm inte bort att rösta hörru. Jag röstar på Feministiskt Initiativ och det tycker jag att du ska fundera på om inte du också ska göra. FI’s närvaro har präglat hela valrörelsen och tvingat partier som vanligtvis inte pratar speciellt mycket om jämställdhet att sätta frågan på dagordningen.

 

FI behövs i riksdagen, för att flåsa de andra partierna i nacken så att de fortsätter hålla dessa frågor aktuella och inte bara sopa det under mattan och lämna över till deras separata kvinnoförbund så snart valspurten är över.

 

Det kommer troligtvis inte finnas valsedlar för FI i din vallokal, eftersom de inte fick tillräckligt många röster i förra valet för att få sina valsedlar betalda och distribuerade som andra partier. Då tar du bara en tom valsedel och skriver ”Feministiskt Initiativ”, inga förkortningar och inga namn. Bara partinamnet.

♀♀♀