Frida Vega Salomonsson

När det inte går längre

Imorse när jag vaknade så drog jag upp datorn på magen och skrev ett mail. Som jag sedan skickade till alla på min agentur Acne, där jag berättade att jag inte kan dra igång nya produktioner på ett tag. Då ringde min agent Karin upp mig och var så gullig och mammig att jag började gråta.

Jag är ungefär två centimeter från utbränd. Min hjärna orkar inte ens låtsas att den kan processa någon form av information eller intryck längre. Jag har tappat självförtroendet, min kreativitet och ingenting känns roligt.

Det går inte att bara köra på, jag måste acceptera det här nu för att kunna börja hitta tillbaka. För jag tycker inte alls om att vara den Frida som jag är just nu.

Jag har clearat min kalender framöver. Förutom att jag fortsätter podda en gång i veckan och att vi har release med Nuda om tre veckor.

Men utöver det tänker jag försöka gå skogspromenader, kanske åka till något akvarium och kolla på fiskar eller sitta på en bänk och mata ankor i Hagaparken.

Jag och Flora poddar imorgon, då kommer vi prata mer om det här. Det går även ihop lite med några av era kommentarer på förra inlägget om ämnen ni vill att vi skulle ta upp. Om framtidsångest, stress, hälsa och ”””karriär”””.

Kom ihåg att vara snäll mot dig själv och andra <3

 

Ps. Det tog mig fyrtiofem minuter att skriva de här meningarna.