Frida Vega Salomonsson

New studio

 

 

 

 

 

 

 

Har ju under våren pratat om att jag och Flora letat ny studio då vi lämnat vårt kontor i Gamla Stan. Efter att ha suttit rätt mörkt så var första prioritet ljus, och att kunna jobba någonstans där det inte är hela världen om det droppar lite färg på golvet.

I mars så var vi och kikade på Nuet i Örnsberg, men det rummet vi var intresserade av hade precis blivit taget. Men vi fick nyligen veta att rummet blir ledigt efter sommaren!

Här är lite bilder från när vi var där sist och det var även i de här lokalerna som jag fotade Dolores Haze för någon vecka sedan. Vi kommer flytta in i början av augusti när jag är tillbaka från New York! Har inga bilder på exakt det rummet och vi kommer att behöva måla och fixa lite.

Vi har det fortfarande himla fint här borta, just nu har vi lämnat Manhattan för två dagar i Great Barrington, Massachusetts. Som du märker uppdateras inte bloggen varje dag nu, jag hinner helt enkelt inte med, pga upptagen med bbq och dricka öl. Men vi hörs av åtminstone varannan dag.

Me and Flora just got ourselves a new dream studio! We are moving into a room at Nuet, these photos are from when we visited there a couple of months back.