Frida Vega Salomonsson

Nicole + Acne AW16

123A1635 copy

 

123A1622mini

Började min torsdag med att äta frukost med Nicole på Kaferang! Hon är en av de gosigaste jag vet, så detta sällskap plus pannkakor är ju 100% balsam för själen. Träffade även Daniel på kaffe i solen efter, men det finns att se på Snap istället, @fridavegas.

Nicole släppte sitt album Miman nyligen som fick betyget 5/5 i DN och som är så himla fin. Att inte lyssna är en dödssynd, kika på Spotify här.

 

 

Processed with VSCOcam with s3 preset

Sen hade jag möte kring ett eventuellt fotojobb för nästa vecka samt avstämning för våren med Karin på Acne Photography.

 

IMG_7095 copy

Därefter mötte jag upp Nicki och Wasima för att kika lite på Acne Studios pressvisning.

 

IMG_7105 copy

Champagne och glass <3

 

IMG_7108 copy

Martina och Martin från Bon.

 

IMG_7121 copy

Så jävla fina solisar. Om du vill se plagget jag älskade mest så kika på Snapchat, @fridavegas.

 

 

Processed with VSCOcam with s2 preset

Även modellerna höll hårt om glasen.

 

 

Processed with VSCOcam with s2 preset

Sen var vi odrägliga och poserade i glasögonen. Trettio minuter senare skriker Nicki ”man ska bara pumpa och dumpa!”, svinhögt på tunnelbanan. Jag sa att vi kanske kunde dämpa oss lite, hon frågade om jag skämdes. Jag ljög när jag sa nej och sen åt jag middag med min mamma på Taco Bar.

Slut på torsdag!!!!

→ Breakfast with Nicole, coffee with Daniel, meetings with Acne Photography and then press day with Wasima and Nicki at Acne Studios.