Frida Vega Salomonsson

Nicole Sabouné X Miman

 

 

 

Idag släpptes Nicoles nya album Miman, som fick högsta betyg 5/5 i DN! Jag är verkligen så himla stolt över den är tjejen, hon är inte bara ett totalt himla geni, utan även en av de smartaste och gulligaste personer jag känner.

Mina favoriter är Bleeding Faster, får så himla mycket goosebumps av den, samt Lifetime. Men det är nog mest för att jag hängde i studion då de höll på med just de. Det är något med att få höra alla ljud separat och hur låtar byggs upp bit för bit för att sedan få höra hur mäktigt det blir när alla pusselbitarna ligger på plats.

Ikväll spelar hon på Debaser Medis, kom och drick öl med mig där!

 

 

Nicoles new album Miman was released today, Im so extremely proud of this girl. Give it a listen! Bleeding faster and Lifetime are my favorites right now.