Frida Vega Salomonsson

Nicole shoot

 

I onsdags kom jag, Nicole och Lovisa hem till Lynette för att låna hennes lägenhet lite för att fota i. Men vi började med frukost i köket, Nicole hade nämligen varit gullig nog att köpa med smörgåsar till alla.

 

 

Lovisa har gjort smink till både ena omslaget och uppslagen vi gjorde med Nicki och Milky för Htc, så jag hade med mig ett nummer av PL för att visa henne.

 

 

Lynette och hennes kille är rätt nyinflyttade och lägenheten är bland de finaste jag sett. Också så kul att de gifter sig i september och att jag ska få fota deras bröllop!

 

 

Fint att dela upp blommorna på köksbordet i flera små olika vaser.

 

 

Några staplar böcker i hallen.

 

 

 

 

 

 

Blev så kär i den här målningen som Lynettes kille, Kenny Wong hade målat när han gick på konstskola.

 

 

 

 

Vi hängde upp en bit tyg för att få lite textur i allt det vita. Katterna tyckte det var himla spännande.

 

 

 

 

 

 

 

 

Lovisa Lunneborg gjorde smink och hon är en jävla superstar, vill verkligen tipsa om henne. Hon mailade mig för några månader sedan och bah ”hej säg till om du vill jobba ihop någon gång”, jag bah eh, ja kan du imorgon? Så kul att hon ville vara med igen.

 

 

 

 

Nicole är typiskt den tjejen som alltid får en svart sotig sminkning, så vi ville göra något annat. Vi valde en liten ny version av den looken, men med röd smudgead skugga istället.

 

 

Sen var vi igång! Nicole håller på och mastrar sitt andra album nu, var ju och hälsade på i studion för några veckor sedan. Så de här bilderna ska funka lite som pressbilder kring de, visar sen när vi är klara.

→ A few photos from last wednesday, when Nicole, Lovisa and I shot some photos in Lynettes apartment.