Frida Vega Salomonsson

Berlin day 2

 

I tisdags var liksom den dagen som vi kom dit för, nämligen lanseringen av Johanna Schneiders nya kollektion av träningskläder. Tycker att hon är grym och har ett medvetet tänk, från att välja färger som passar olika hudtoner till att lägga vikt på systerskap inom träning. Tjejer som tränar tillsammans och delar en upplevelse. Snarare än fokus på beach 2015.

 

 

 

 

Vi samlades på Kow Gallery som är ett konstgalleri men som nu istället visade upp kollektionen för oss. När jag säger ”oss” så menar jag en grupp tjejer på kanske tio tjejer från olika länder som blivit inbjudna. Det här är alltså som ett event, men eftersom eventet är i ett annat land så läggs även vikt vid att boende och mat blir en del av upplevelsen.

 

Camille och Aurielle från Paris, Johanna som designat allt, samt jag och Primrose. Älskar dessa träningskläder mest av alla jag har, tightsen, skorna, den tunna midjekorta långärmade tröjan. Vill typ ha på mig detta på klubb istället för på gymmet.

 

Sen fick vi gå ner i källaren och där fanns en grupp dansare som i mörkret, upplysta av lampor gjorde olika rörelser. Svårt att beskriva men det var otroligt häftigt. Sen fick vi alla göra ett stenhårtpass tillsammans. Min tröja som hunnit bli sjöblöt av svett åkte av efter halva.

 

När vi kom tillbaka till hotellet så låg den här och väntade på sängen, en piece från kollektionen och inbjudan till att fixa naglarna. Som jag ju redan visat resultatet av!

 

Sen var det dags för middag och utgång, jag såg ut ungefär såhär innan jag lämnade rummet. Glansiga läppar och nyrakad vid öronen, typiskt bra kontrast. Så kär i dessa örhängen som jag köpte för nyår.

 

 

 

 

Vi åkte till Kantine för att äta middag, alltså världens vackraste lokaler. Minns knappt vad vi åt pga skrattade så mycket och hade roligt. Men kommer ihåg att det var gott och att jag till efterrätt testade Crème Brûlée för första gången i mitt liv. Sen begav vi oss alla till Watergate för att dansa.

 

 

Efter Watergate så röjde jag vidare på egen hand lite här och där med dessa bejbs, Eliot och Tobi, tills sex på morgonen. Var inte världens piggaste när jag vaknade två timmar senare och skulle packa mina väskor och checka ut. Broccolishots samt yoga på dagen och vanliga shots samt svettig technodans på natten, typiskt bra kontrast.

Ps. Lovade ju att markera alla inlägg som handlar om träning med ”∴”. Men symboler i titeln förstörde html-koden så att det blev något konstigt med kommentarsfältet. Om ni tycker att det är en bra grej så kan jag fundera på annan lösning? Eller räcker det att jag berör ämnet på ett medvetet sätt?

→ Photos from my last day in Berlin. We got to see and try out the new Johanna Schneider collection. Dinner and then time to party.