Frida Vega Salomonsson

NIKE x BACK

 

 

 

 

Här är några av de bilder jag för någon vecka sedan tog i min lägenhet för Nikes designsamarbete med Ann-Sofi Back inför Just Do It Weekend i Stockholm i sommar! Det var den här grejen som drog ut på tiden så att jag och Christina inte kunde åka till Köpenham hehe. Kul att fota hemma hos mig, men väva in plaggen.

”I slutet av juni tar Nike Stockholmstjejens löpning och träning till nästa nivå. Kombinationen av Nike Women’s 10 km Stockholm samt NTC Tour garanterar en inspirerande – och engagerande helg, oavsett om du springer, styrketränar eller yogar. Samtliga aktiviteter utgår eller tar plats i Kungsträdgården i hjärtat av Stockholm.

Inför den minst sagt energifyllda helgen har Nike i samarbete med modeskaparen Ann-Sofie Back tagit fram ett smycke, linne och tygväska i limiterad upplaga till alla tjejer som deltar i Just Do It Weekend. Hennes distinkta och personliga uttryck kan inte ha undgått någon de senaste åren med det kännetecknande BACK-trycket som återfunnits på allt från väskor till klänningar. Ann-Sofie Backs karakteristiska design speglar tydligt hur sport- och modevärlden rör sig allt närmare varandra.

Tygväska signerad BACK
För Just Do It Weekend Stockholm har Nike i samarbete med svenska modeskaparen Ann-Sofie Back tagit fram en exklusiv tygväska, med den karakteristiska BACK-logotypen på axelremmen.  Accessoaren påminner till utseendet mycket om BACK:s välkända tygväska – men ges endast i limiterad upplaga till de tjejer som deltar i Just Do It Weekend Stockholm.

Limiterat linne
För deltagare i NTC Tour har Ann-Sofie Back designat en egen version av Nikes linne i Dri-FIT. Det limiterade plagget pryds av stora bokstäver som kännetecknar hennes design och ges till samtliga deltagare i NTC Tour under Just Do It Weekend Stockholm.

Exklusivt smycke
Alla deltagande tjejer, både de som springer Nike Women’s 10k och de som tränar under NTC Tour, får motta en specialdesignad medalj. Medaljen som kommer i form av ett halsband är exklusivt framtagen för Just Do It Weekend av Nike i samarbete med BACK.”

Kom och spring med mig! Jag ska springa 10km men du kan även gå på NTC Tour som är massa coola träningsklasser runt om i stan.

Registrera dig härNike Women’s 10 km eller NTC Tour Stockholm