Frida Vega Salomonsson

Nim + Clem + Sackarias

 

 

 

 

 

 

 

* Behind the scenezzz *

Fick låna Galleri Bon för någon dag sedan för att fota bara för min egen skull, så jag frågade Nim, Clem och Sackarias om de vill hänga på och posera lite. De har alla tre så sjukt egna samt häftiga ansiktsdrag och stilar. Dessutom så tacksam miljö att fota i med vita väggar, betonggolv och bråte från att de är mitt uppe i att bygga ny utställning.

Var tvungen att slänga in polaroiden på världens finaste hund också, även om hon inte var sådär jättebra på att posera. Hon tillhör Nilz som jobbar på galleriet, så när jag igår gick dit för att lämna tillbaka nycklarna så var jag tvungen att stanna lite för att klappa och ta några bilder. Om jag skulle ha en hund så skulle jag lätt vilja ha en greyhound.

// I borrowed Galleri Bon to shoot Nim, Clem and Sackarias the other day.