Frida Vega Salomonsson

NYC Workout

 

 

 

 

 

 

Is it a rave? Is it a concert? No it’s just a workout session. Tänk dig ett stort rum, med rök, en enorm kub som det projicerades video på, ljuseffekter, pumpande hög musik och instruktörer. Det var som att vara ute och klubba, med skillnaden att en kände sig pigg och fräsch i kroppen när en vandrade ut.

Det serverades även champagne när det var slut, alltså, om det bara var såhär träning alltid skulle kunna vara. Så långt ifrån en promenad i kalla och leriga Hagaparken eller ett pass på Friskis hehe.

Nu är jag tillbaka i Sthlm igen, landade vid sju imorse och på Arlanda stod återigen en chaufför med mitt namn på en skylt som körde mig hem. Släpa väskorna in genom dörren till en mörk och tyst lägenhet. Slut på äventyr. Slut på betalda middagar, dags att gå till Ica.

På planet hem hamnade jag bredvid Åsa som grundat Our Vodka som jag sett överallt men alltid undrat vad det kommer ifrån, trodde det var ett tyskt märke först då jag bara sett deras Our Berlin flaskor. Jag fick en liten introduktion till hela företaget vilket var coolt, ska försöka hinna besöka deras destilleri där när jag åker till Berlin om ungefär en vecka.

→ So this is not a rave or concert, it’s a workout. If training always were like going out clubbing, id do it more often.