Frida Vega Salomonsson

NUDA PAPER RELEASE

invite FINAL01

Nu är det dags för release, kom och bläddra i tidningen och mys!

FACEBOOK EVENT ←

När vi började prata om event så ville jag hitta på något där det händer mycket, där en får vara med om något och få en upplevelse. Inte bara se tidningen medan ett tyst och jobbigt mingel pågår.

Därför har vi släpat dit tre Nuda favoriter som även medverkar i första numret + jokern Nicki. För att bidra med performance, uppläsningar och musik.

 


Maja Malou Lyse tillsammans med Arvida Byström i ”Selfie Stick Aerobics”

MAJA MALOU LYSE
Performance
Med stöd av Svilova
Maja Malou Lyse (b. 1993) är en aspirerande gynekolog och performance konstnär på deltid, studerar vid  Royal Danish academy of fine arts i Köpenhamn. Hennes arbete kretsar kring kroppen i en praktisk, kulturell och teoretisk mening. Intervju i Nuda Paper #1, sida 26.

 

4d9ab0de-3585-4b8a-94eb-566853d216d0
Läs mer om Tones debut i Svd här!

TONE SCHUNNESSON
Läsning
Tone Schunnesson (b.1988), författare. Tone Schunnesson Författare. Har nyligen debuterat med romanen Tripprapporter på Nordstedts. Kommer att läsa hennes dikt To C: som skrevs för Nuda Paper #1, sida 62.

 


Roxys musikvideo till Zhala I’m In Love om systerskap.

ROXY FARHAT
Performance
Roxy Farhat är en feministisk video- och performancekonstnär vars arbeten blandar politik, kitsch och populärkultur med humor och dödsallvar. Hennes verk har ofta en självbiografisk grund och leker både med lågbudgetestetik och cinematiska referenser. Intervju i Nuda Paper #1, sida 44.

 

4d9ab0de-3585-4b8a-94eb-566853d216d0

NICKI S DAR aka GROOVY NICKZ
Lead singer superstar i tokhypeade och P3 guld vinnande bandet Dolores Haze. Hon debuterar på vita duken under nästa år i Ruben Östlunds film The Square. Till Bonniers Konsthall kommer hon för att spela sina bästa pophits från 2008 och elektroclash.

 

Onsdag 12e oktober, kl.18-20
Torsgatan 19, T-bana St Eriksplan
FB event här.

Goodiebags till de allra första! <3

 

→ Release party for my magazine Nuda Paper at Bonniers Konsthall in Stockholm, 12th of october 18-20.