Frida Vega Salomonsson

Nuda till tryck

Igår ringde mamma och väckte mig och frågade om jag ville äta frukost ute. Så jag, Andreas och mamma drog till Greasy Spoon vid Odenplan. Så mysigt. Sen drog vi hem till min pappa och gosade lite med deras nya valp Smilla.

Smilla är världens gulligaste! Men blir så nervös och osäker kring hundar, för jag fattar liksom inte vad de vill? No comprendo. Obs att Smilla typ är åtta veckor, så hon har inte heller någon aning om vad hon vill. Hon vill ju göra precis allt hon ser framför sig, med en sekund i attention span. Men ändå.

 

I helgen har det varit sista rycket med Nuda #2 och igår skickade vi till tryck! En sån otrolig lättnad haha gud. Det går inte ens att beskriva hur mycket jobb det har varit. Känns som att jag är klar med allt, gått i pension, bye bye och mic drop. Ska bli så himla kul (läs: nervöst) att visa allt för er.

Här ovan är lite utskrifter för tester av size på typsnitten. Sen har saker flyttats om och det har lagts till en massa färg! Herregud kan inte fatta att den kommer från tryckeriet nästa vecka. Vågar inte ens kolla mer i pdf:en pga så rädd att hitta fel.

 

Så skönt att det börjar komma in lite ljus inomhus nu, ska försöka ha som ett lite lagom projekt att pilla lite med lägenheten. Tycker så mycket om att göra fint hemma, snickra ihop saker eller loppis-fynda grejer. Har inte gett mig själv tid till sånt ”onödigt” lately, så får väl sysselsätta mig med det nu.

Haha har jag sagt att jag kollat på keramikkurser? Hejdå från min medelålderskris.

→ Breakfast with Andreas and my mom yesterday. We sent Nuda to the printers! So exciting. We are getting the magazines next week.