Frida Vega Salomonsson

Onsdagen förra veckan

 

 

 

» 08.00 «
Gick med Flora till Centralbadet för en liten frukost med Florida Grapefrukt. Där på tavlan syns punkter som vi som var på plats skulle lista som hälsotips. Gissa vilken punkt som var min och Floras haha.

 

 

 

 

» 11.30 «
Åkte till Our Vodkas kontor och blev bjuden på kaffe och semmelwrap, den lyxen. Minns du när jag tex besökte deras destilleri i Berlin i somras? Hamnade ju på samma plan som Åsa som grundat märket från New York i höstas och vi har sedan dess pratat om att det vore kul att få till något ihop.

 

» 13.00 «
Hämtade ut min nya bebis hos posten! En 5D Mark III, hade en lite trött Mark II innan. Den gamla ska jag absolut ha kvar som extrakamera, men kände att det var dags för en ny och passade på när jag hade pengar i företaget.

 

 

 

 » 14.00 «
Packade upp goodiebagen från Florida Grapefrukt, så fin! Grape te från NK, müsli och en blender! Blendern är ju perfekt då en kan blanda direkt in till en flaska som sedan bara är att lyfta av och ta med.

Ska känna efter om jag faktiskt kommer använda den, annars ger jag bort den och fortsätter med stavmixern. När en bor på 24kvm så finns det inte utrymme för flera saker med samma funktion.

 

 

 

  » 14.00 «
Jobbade hemma i köket och åt lunch, en kall nudelsallad liknande denna, fast med halloumi!

 

 

 

 » 16.00 «
Fikade en stund med Elina på Pascal, kaffe och en chokladbit. Ni som hängt med ett tag känner ju igen Elina och att vi var bffs förut. Vi har ju inte haft så mycket kontakt senaste 1,5 året, tycker ändå att det är fint att vi nu ändå kan ses på en kaffe och chokladbit.

Sen på kvällen kom jag hem och grät en stund under täcket för att jag kände en klump i bröstet. För så kan det bli ibland, även fast livet egentligen är fint. Även fast en tidigare samma dag fått en fin frukost, badat, varit på kul möten, hämtat en ny kamera och ätit semmelwraps. För ledsenhet i bröstkorgen bryr sig inte om sånt.

→ What last wednesday looked like. Breakfast event at Centralbadet with Florida Grapefruit, meeting with Our Vodka, picked up my new camera, unpacked the goodiebag, had lunch and had coffee with Elina.