Frida Vega Salomonsson

Operation + CPH BTS

 

Är helt slut, vi är äntligen hemma och äter köttfärsås med absurda mängder ketchup. Gick upp vid fem igår och spenderade hela fredagen på sjukhus då Andreas gjorde sin ryggoperation. Har ju fobier för allt som har med sjukhus att göra, så det var jobbigt att vara i en sån miljö i så många timmar. Samtidigt som en bara måste skjuta bort alla ens egna känslor för att vara stöd åt någon annan.

Att behöva se när de sätter i dropp, känna doften från bakteriedödande tvål och gå i de långa korridorerna med grå gummigolv som gnisslar under sneakersulan. Tänk sedan att några främlingar rullar iväg med den viktigaste personen du har längs en sådan korridor. För att sedan söva ner och skära upp hen. Tycker bara att hela det konceptet känns lite sådär.

Men alla sköterskorna var så himla gulliga och det är nu som en lite extra starkt kan känna tacksamhet för Sveriges välfärd. Att gratis få tillgång till så många sköterskor, läkare, kirurger och narkos. Det är ju liksom ett sjukhusbesök som skulle skuldsätta en för livet, om en inte har tillgång till det via staten eller en försäkring. Samt att han dessutom kan vara sjukskriven och få ersättning från försäkringskassan.

Men till något roligare! Fick de här behind the scenes bilderna på mailen idag från veckans plåtning i Köpenhamn för Nuda 2. Detta är ju då bara lite mobilsnaps, har även kikat på det färdiga materialet och allt ser så fint ut.

Modeller Ellen R från Scoop och Leonard van Vuuren. Photography Naomi Akvama. Styling Caroline Clante & Mathilda Lindmark.

→ Behind the scenes from our latest Nuda shoot in Copenhagen, Denmark. Follow us on Instagram here.