Frida Vega Salomonsson

PODD: Det här med självkänsla

 

images from my pinterest

 

I det tionde podcastavsnittet av Flora & Frida så pratar vi om hur vi hanterar det här med självkänsla och självförtroende, utan (eller med?) risk för att låta som Mia Thörnblom.

Inte helt främmande då vi har varit inne på det här tidigare, men nu viger vi ett helt avsnitt åt ämnet. Jag tror det är viktigt att rannsaka sig själv kring det här, det kan lära en mycket om sig själv. Just de här två pusselbitarna påverkar våra självbilder och hur vi förhåller oss till andra.

Vi pratar om bekräftelse och de strategier vi har för att tycka bättre om oss själva, både de destruktiva, samt de mer hållbara sätten. Samt i vilka situationer vår självkänsla suger. Men framförallt så avslöjar vi vilka djupt sorgliga människor vi är. Det här konceptet med att försöka vara personlig men inte privat, har ju raserats helt sen vi började snacka i podden.

 

 

Lyssna i webbläsaren här nedan, på Libsyn eller i iTunes/Acast. Vad har ni har för er när ni lyssnar på podden? Visa oss genom att hashtagga #florafrida. Då blir vi tokglada – och ni kan få en sån där gullig shoutout.

 

Lyssna på tidigare avsnitt här:
1. SEX
2. VÄNSKAP
3. ATT JOBBA MED DET VI ÄLSKAR
4. ONANISTERNA
5. NÄR ALLT KÄNNS ÅT HELVETE
6. FLORA, FRIDA & FEMINISMEN
7. OCH SEN LEVDE DE LYCKLIGA I ALLA SINA DAGAR… ELLER?
8. GIRLS FOREVER
9. SVARTSJUKAN FEAT. LAMMKÖTTET

 

→ The 10th episode of Floras and my podcast is out! It’s in swedish, but give it a listen anyway if you want to hear what our voices sounds like, or if you want to learn a few swedish words. Listen here in your browser, or search for Flora Frida at iTunes.