Frida Vega Salomonsson

Podd: Keepin’ it casual

En awkward bild på mig när jag testar solisar från Céline som jag inte passar i, med väldigt avskavt nagellack. Vsg!

Flora & Frida kommer numera ut på fredagar! I dagens avsnitt så svarar jag och Flora bland annat på en lyssnarfråga. Om killar som i heterorelationer vill keep it casual, när tjejen i fråga egentligen vill ha mer. Och så kan det ju vara såklart, man kanske inte vill vara exklusiv och monogam med hela tiden.

Meeeen. I 98% av fallen (*Källa: Min Magkänsla) vill killen ändå gärna ha alla emotionella och sexuella fördelar av att vara i en relation, en tjej som bekräftar en, finns där när han vill ses, tycker om en villkorslöst och vill ligga. Men vill slippa kraven på att behöva ta ansvar för en annan persons känslor på samma sätt, själv behöva offra något eller anstränga sig.

Vi pratar även om det orimliga i att folksjukdomen endometrios drabbar var tionde person med livmoder och trots det är okunskapen inom vården sinnessjuk. Det kan ta många många år innan man ens får hjälp. Vi har en ganska tydlig bild av hur samhället skulle se ut om det var män som fick endometrios i sin kära pung.

Resten orkar jag inte skriva om för det kan ni lyssna på! Sök ”Flora frida” i din poddapp eller lyssna via länken nedan.LYSSNA HÄR
(eller i Radioplay-appen/Podcaster-appen eller där poddar finns)

 

OCH! Skicka in en ljudfil till oss, som vi kanske kan spela upp i podden! En hälsning, en fråga eller varför inte en tanke som uppkommit efter att du lyssnat på avsnittet? Maila den i sådana fall till [email protected] <3

TIDIGARE AVSNITT
#44 – PRAY FOR SWEDEN
#42 – AMBULANSHAREN AMBI
#41 – EMOTIONELL RUNK
#40 – OTROHET = STÖRSTA SVEKET?
#39 – KAN EN KVINNA FÅ LEVA? (MED KAKAN HERMANSSON)

#38 – IDENTITETSJAKT + BJ:s
#32 – SÅ SNYGG ATT HAN SNUBBLAR

#29 – CATFISH & VAGINA DENTATA
#28 – VARFÖR KOM DU INUTI MIG?→ New podcast episode out now.