Frida Vega Salomonsson

Podd & lunch på Babylon

Idag har jag sett ut såhär, med hoodie och byxor från Bikbok, skor från Nelly och kappa från Monki. Vet inte om jag tycker att hoodie är så snyggt egentligen, men det är så himla skönt att ha en inbyggd mössa vart man än går.

Började dagen med att podda ihop med Flora hos Radioplay, tror det blev ett kul avsnitt? Vi får se imorgon när Jonas skickar över avsnittet så vi får lyssna igenom lite. Tycker alltid att det är hundra procent skämskudde att höra sin egen röst svamla om ditt och datt.

 

 

Sen åkte jag till söder och åt lunch med Nicole på Babylon. Var så mysigt att träffa Nicole igen, vi har inte setts på ett tag nu. Tycker att hon är så cool som snart är klar med sitt basår på KTH och gör det vid sidan av musiken. Tänker ibland att det hade varit kul att plugga, för att få använda olika delar av hjärnan på något sätt.

Sen satt jag hemma och jobbade och hade ångest resten av dagen :) Jag slutar aldrig överträffa mig själv i att kunna framkalla stark ångest och oro i hela kroppen, med ett tryck över bröstkorgen som extra guldkant. Finner alltid nya saker att älta, kreativiteten i ältandet har inga gränser.

→ Recorded this weeks episode of the podcast this morning with Flora and had lunch with Nicole.