Frida Vega Salomonsson

PODD: SVARTSJUKAN FEAT. LAMMKÖTTET

 

Jag & Eddie i studion i Örnsberg + popstar Flora via Skype från San Fransisco

Alltså, det här avsnittet blev verkligen så HIMLA roligt, fint och har så bra tempo. Om du inte lyssnat på podden tidigare, så är definitivt tiden inne att omfamna den och ta den till dig.

Tycker att podden är det mysigaste som jag och Flora gör samt så fint med responsen, dels på mail men även på sociala medier under vår hashtag #florafrida. Glöm inte att tagga oss för att visa hur det ser ut när du lyssnar så ger vi även en liten shoutout i nästa podd.

Vi testade en ny grej som vi var lite nervösa för, men som visade sig funka väldigt bra, nämligen att ha med en gäst! Med oss har vi det gulliga lammköttet Eddie från podden Moderskeppet. Varsågod att lyssna och bli kära i denna lille #feministkille.

 

 

Avsnittet handlar om svartsjuka, i relationer med vänner eller kärleksobjekt. Men även kopplat till prestationer och drömmar. Eddie är bara med i egenskap av ögongodis, jag kommenterar Google-ryktet om min & Kringlans relation + Flora tipsar om att köra upp pekfingrarna i näsan på tafsande killar.

Ber på förhand om ursäkt för att jag tre gånger blir så exalterad att jag skriker, så högt att du kommer vilja dra hörluren ur örat, sry.

 

 

Lyssna i spelaren här ovan, direkt hos Libsyn eller i din podcastapp (Podcaster / Acast) <3

 

Lyssna på tidigare avsnitt här:
1. SEX
2. VÄNSKAP
3. ATT JOBBA MED DET VI ÄLSKAR
4. ONANISTERNA
5. NÄR ALLT KÄNNS ÅT HELVETE
6. FLORA, FRIDA & FEMINISMEN
7. OCH SEN LEVDE DE LYCKLIGA I ALLA SINA DAGAR… ELLER?
8. GIRLS FOREVER 

 

→ The 9th episode of Floras and my podcast is out! It’s in swedish, but give it a listen anyway if you want to hear what our voices sounds like, or if you want to learn a few swedish words. Listen here in your browser, or search for Flora Frida at iTunes.