Frida Vega Salomonsson

Preppa release & studentmottagningar

Gårdagen genom mobilen, hurra! Är det dötrist med mobilbilder? Bilderna blir ju lite fulare, men samtidigt kanske kul för att det är lite mindre polerad yta? Just idag har ni inget val för jag örka inte släpa runt på min kamera.

Jag började dagen hos min frisör Sandra på Fringe Sthlm, mer om det en annan dag, men ville bara kort inflika hur bäst hon är på färg. Framförallt när en vill ta i lite. Obs min gråa färg här på bilden är ej photoshop, det är verkligen sådär stålgrått irl.

Sen skrevade jag och tog en selfie i en spegel som är ett verk av Mette Colberg på Nau Gallery, det är så vi ungdomar interagerar med konst vettu.

 

Jag var förbi hos Nau för att lämna två buntar av Paper Light, de är så tunga så bra att droppa av lite dagen innan. Vi har ju release ikväll! Kräks lite i munnen av att jag är så stressad och har ångest över allt som kommer gå fel.

Gud säljer in detta svindåligt nu, anyway, vore superkul om du ville kika förbi såklart, det är mellan kl.18-21 på Hudiksvallsgatan 4, eventet hittar du här. Obs, 18års åldersgräns.

 

Sen sprang jag till Kungstens för att kolla på när Celine sprang ut! Guuu alla börjar bli så stora nu! Tusen grattis!!! Om ni vill se mer från hennes student så kolla på Breaking News de senaste de kommande dagarna, lolz.

 

Sen kikade jag förbi på Nims mottagning! Maten var så sinnessjukt god att jag först åt två portioner, sen kaffe och efterrätt, för att sedan gå på maten igen.

+ grattis till CG, Saga och Clem som också tog studenten igår!

Vill även påminna att det idag är sista dagen att beställa Paper Light för releasepris, alltså för en hundralapp istället för 115:-. Beställer gör du här. Ange koden ”FRIDA”, för att få rabatten.

→ Wednesday snapshots. Went by Nau Gallery to drop off some magazines for our releaseparty and then celebrated Celine, CG and Nim who graduated gymnasiet yesterday!

Today is the last day to order Paper Light for 100sek instead of 115sek. Buy here and put in ”FRIDA” as promo code.