Frida Vega Salomonsson

Råkultur med Nicole

 

Åt middag igår på Råkultur med Nicole! Så sjukt god sushi, kommer bli svårt att acceptera sushihaket nere på hörnet efter att ha ätit det här. Alla bitar bara smälter i munnen och en penslar på soja med en liten borste. Så snyggt haha.

Tog en öl till maten, gör sällan det men efter en dag på en förskola så kändes det motiverat. Hela måndagen så hängde jag med massa kids på 2-4år då jag fotade nya verksamhetsbilder till deras site och infomaterial. Hade verkligen så himla kul även om jag var helt slut efteråt. Byggde lego, bakade med trolldeg, fick mitt hår flätat av knubbiga små fingrar och byggde tågbanor.

Urval av frågor jag fick under dagen: Varför har ditt hår i nacken ramlat av? Varför har du så många hål i öronen? Varför är du här? Varför tar du så mycket sås på ditt ris? Varför är ditt hår grått fast du inte är en farmor?

→ Dinner with Nicole yesterday, super nice sushi at Råkultur.