Frida Vega Salomonsson

Releasefest, assistent och sushi

Igår började jag dagen med att möta upp Sara och Klara som har Kobolt Magazine, vi ska ha gemensam release på ett galleri i juni så nu skulle vi gå och kika lite på lokalen. Så pepp på detta! Men hon som skulle vara på plats hade fastnat hos barnmorskan så vi gick till ett café och planerade lite istället, så får vi komma tillbaka nästa vecka. Så kan det bli ibland!

 

Sen begav jag mig till kontoret och hann inte sitta länge innan det plingade till utanför fönstret och så var Flora på plats. Kolla detta knippe av positiv energi lix, hur kan en inte bli glad och pepp?

 

Sen kom även Louise förbi och satt i några timmar. Hon har pluggat foto och bildbehandling i Usa och har just nu lite tid då hon funderar på vad hon vill göra framöver. Så då mailade hon och frågade om hon kunde få hänga med mig på grejer där jag kanske behövde hjälp, superkul ju!

Så hon följde på en porträttplåtning igår, idag hjälpte hon till med urval av bilder för en tidning och imorgon följer hon när vi ska fota en advertorial till Paper Light.

Det känns ärligt talat lite konstigt att ha assistent såhär, men det är ju inte superseriöst. Vi går igenom hennes bilder, jag försöker ge de tips jag har och hon får följa på det hon tycker känns kul.

 

Lite poserande på skrivbordsstolen. De här vita mjuka sneakersen är mina inomhusskor på kontoret, tycker om de så mycket men vill inte att de ska bli smutsiga utomhus haha. Sen åkte jag förbi en byrå och plockade upp en grej och pratade lite kort om det jag ska fota imorn, men mer om det då.

 

Påväg hem lyxade jag och plockade upp lite sushi, laxrullar med mango och avocado med chilimayo på. Alltså <3

 

Sen spenderade jag resten av kvällen i sängen och jobbade klart lite grejer. La även en stund på att byta tidningar och riva ur bilder till min tidningshylla vid sängen, den är som en stor moodboard.

Alltså att ha en anslagstavla, eller liten hylla där du kan byta ut grejer är ett så bra tips. Då kan du variera och byta i all oändlighet med små bilder och grejer en samlar på sig. Enkelt sätt att ändra färg och stämning på en yta.

Och det var den tisdagen!

Morning meeting with Sara and Klara from Kobolt Magazine, we (Paper Light) will have a release party together in june. After that I went to the office, Flora came on her bike soon after.

And then Louise came by, who is assisting me a little bit now. Yeah I know, feels strange. But it’s not super serious, she is free to tag along to the things she wants to. Some after work posing, bought sushi on the way home and then worked some more in bed.