Frida Vega Salomonsson

Renovering av studion

 

 

 

 

Innan jag kan flytta in ordentligt i nya studion så behövs det fixas endel. Ta bort gamla pluggar i väggen, spackla och måla. Måla om trappan, stänga till en dörr och välja belysning. Är så himla blessed med att ha en hantverkare till pappa, som kan allt om allt.

Så otroligt lyxigt just nu med studion, att kunna få hjälp och råd med hur jag själv kan lösa det jag vill få gjort. Men framförallt så är jag tacksam för att jag sen jag var kid fått lära mig om virke, verktyg och maskiner.

Skönt att känna sig trygg med att kunna lite basics och ha fått med sig självförtroende i det hemifrån. Det är ju inte så jävla svårt att såga, slipa eller dra i en skruv. Men om man aldrig gjort det så känns det lätt svårare än vad det är och förstår då att man drar sig för att ta tag i saker själv.

När allt i rummet är klart så är det dags att inreda ordentligt, har så mycket beslutsångest! Man vill ju skapa en nice miljö, men samtidigt är det bra att hålla det avskalat. Blir jobbigt med för mycket möbler, då det måste finnas plats att använda ytan ordentligt.

Innan nuvarande hyresgästen så låg det en porrbiograf i de här lokalerna, där man kunde hyra eller se porrfilm, med runkbås och hela paketet. Tycker att det bidrar till bra feng shui här inne, så mycket historia i väggarna :))