Frida Vega Salomonsson

Snickarbacken + Galleri Bon

 

Igår mötte jag upp Frida för kaffe på Snickarbacken, det var helt fullt där inne så vi slog oss ner utanför med varsin kopp. Tur att jag var varmt klädd. Vi har inte setts på ett tag så vi försökte göra the basic catchup.

 

Sen så är det tyvärr omöjligt att inte också stanna till vid deras shop. Frida köpte den här nätgrejen som ny partyväska, hundra gånger mer najs än någon stel ”clutch”. Jag köpte världens finaste anteckningsbok och en liten grej i marmor för mina vardagssmycken, ska visa sen!

Köpte sedan även grejer på & Stories och Cos, hade nog ungefär årets shoppingrunda. Men det är ok för jag upptäckte för en vecka sedan att jag fått en rätt saftig skatteåterbäring som jag tydligen inte begärt ut.

 

Sen var det vernissage på Galleri Bon och jag fotade som vanligt. Men det är bara kul pga så mycket bra folk där. Så det är lite att fota, lite hänga, lite konst och lite öl. Här har vi CG, Celine och Julian.

 

& Clémentine som hade finaste läppstiftet.

 

Vet inte riktigt hundra vad de har för sig här. Men tex så kanske Celine visar en gullig kattvideo och inväntar Julians skratt.

 

 

Det var utställningen Wake av duon Eric Length och Ida Lennartsson som hade vernissage. Den är öppen fram till 14dec, så gå förbi på Högbergsgatan 18 och kika.

 

Här är en av grejerna jag köpte idag på & other stories, en snortajt lång svart klänning med långa armar. En ser ju inte den så bra här, men kanske får en ändå en bild på ett ungefär. Känner mig sjukt curvy i den.

Alltså katastrofhår, så glad för att jag ska till frisören prick nu! Blev ju aldrig av i Berlin då frisören där varnade att mitt hår kunde gå av om jag blekte. Och ang vad som händer i Sverige politiskt just nu, jag orkar verkligen inte. Ungefär så känner jag kring allt. Ska vi alla bara storma riksdagen? Så kan de som går på dagis där få ägna sig helhjärtat åt pyssel som trolldeg och glitter en stund, istället för att ”ta ansvar”.