Frida Vega Salomonsson

SVD Perfect Guide

 

 

Såhär posiga var jag och Cajsa i SvDs bilaga Perfect Guide i helgen. Gillar ju hur tjejer bygger imperium med sociala medier. Där många skapar innehåll för sig själva och sin plattform, istället för att enbart ge bort sina idéer och sin kunskap till andras plattformar.

Sen ställer jag mig personligen något tveksam till influencer epitetet. Men kul att de ville lyfta personer med mindre och nischade Instagrams, istället för att bara peka på giganterna.

Det har varit ganska lite bloggande, dels för att jag är halvvägs igenom att färga mitt hår. Är blond nu efter tre avfärgningar, var ju blond under det mörkt gråa. Men ska tillbaka till Fringe imorgon och lägga en toning till för att bli lite kallare samt lägga slingor i luggen.

Så därför varit extra opepp att vara med på bild, känns mig ovan. Och dels för att jag bara sitter och jobbar. Men ska ägna den här platsen mer tid nu framöver. Du bah jaja mindre snack och mer verkstad.

→ I was in swedish magazine SvD Perfect Guide this weekend.