Frida Vega Salomonsson

Tillbaka i stan

 

 

 

Hemma!!! Hej wifi, rinnande vatten och ljudet från bilar. Kan på något sjukt sätt uppskatta ljudet från E4an efter en vecka av enbart fågelkvitter. Idag har jag lämnat in flera rullar film på framkallning och beställt böcker efter era tips. Eller böcker och böcker, jag började med Sapiens, en kort historik över mänskligheten, som flera skrev om.

Sen spenderade jag resten av dagen hos Radioplay i Expressen-huset med Flora, vi har haft möten och spelat in två avsnitt. Det är sjukt svårt att hålla energi och tempo i två timmar, men också kul. Vi försöker göra några extra avsnitt nu inför sommaren då vi inte kommer att vara i stan varje vecka.

Min lugg är så himla lång nu, men har lite beslutsångest med vad jag ska göra med håret. Förslag? Gällande frisyr i allmänhet och luggpartiet i synnerhet?

 

→ Back in Stockholm after a week at the countryside.