Frida Vega Salomonsson

Top Model Farmor

 

 

 

Haha kan verkligen ha det drygaste smilet och den tröttaste oduschade looken. Men behövde ju föreviga detta. Min farmor Ulla, född 1941 och pensionerad förskolelärare, gjorde sin modelldebut igår! Fotade henne för en liten story till Nuda hos Adamsky studio. Så mysigt.

Det började med att jag frågade om jag inte kunde få ta några bilder på henne, hemma hos henne och farfar. ”Om du måste”. Sen ringde jag och meddelade att projektet växt något, att jag hade bokat studio och att make-up artisten Martin Sundqvist skulle fixa smink. ”Jaha, då får jag väl boka tid hos frissan innan dess”, suckade hon.

Det ska alltid lirkas lite med farmor och farfar, oavsett vad det gäller, men när de väl är på plast så har de alltid kul. Farmor hade en hel del oanade poser i sig, långt över förväntan! Bilder kommer i nästa Nuda.

→ My grandma Ulla, born 1941, would have made Tyra Banks proud yesterday.