Frida Vega Salomonsson

Track pants + Camouflage

 

Idag åt jag lunch med Hanna och Sanna, haha så gulliga namn ihop, som jobbar på pr-byrån AWB. Fick låna med mig de här grejerna från WeSC, supernice track pants och camo jacka. T-shirten är gammal från H&M och örhängena är som vanligt All Blues. Förutom de små som finns bakom kassan på Guldfynd! Så nu har vi avklarat det!

Hanna jobbar förresten med Radar, om du är pepp på att göra grejer för en site så tycker jag du ska söka dig dit. De har gulliga bloggare och skriver om konst, musik och annat kul. Samt plåtar mode editorials osv.

 

 

Efter lunchen drog jag hem till Nim, vilket ju ej är ovanligt. Rycker upp ytterdörren till hennes och Jacobs lägenhet och promenerar rakt in, ungefär lika självsäkert och vant som jag öppnar min egen. Vi drack lite kaffe, jobbade och pratade. Sen åkte jag hem och landade i sängen med datorn på magen. En position jag fortfarande befinner mig i.

Imorgon så poddar jag med Flora och sen ska jag påta porträtt på fem personer i veckan. Resten av veckan har jag möten och prepp inför att jag troligtvis åker till Barcelona och plåtar hela nästa vecka. Samt såklart grejer med Nuda, som vanligt :))

 

→ Today: Had lunch with Hanna and Sanna, got to borrow a few pieces from WeSC and met up with Nim for a while. Then I went home and have been working in my bed until now.