Frida Vega Salomonsson

Tranan, Chris & 1D

Vaknade upp så trött och bakis igår, inte speciellt ofta det händer. Men hade världens finaste fredagkväll så det var helt värt att missa halva lördagen för. Först så gick jag och M till Tranan Bar och åt deras m-a-g-i-s-k-a köttbullar som en liten hejdå middag inför att han åkte till Spanien.

Därefter mötte jag upp Christina på Rival för att se standup med Kristoffer Appelquist, Petrina Karlsson och Lisa Eriksson. Kul grej, liksom inget jag skulle göra annars men de på Blixten & co var fina och gav mig två biljetter eftersom jag fotat dem de senaste veckorna. Sen gick vi till Under Bron och dansade svettiga, glada och fulla tills stängning.

När jag vaknade så jobbade jag lite och sen mötte jag upp min lillebror och lillasyster i Kista för att se One Direction filmen på bio. Alltså. Jag gillar inte deras musik, jag kan inget om killarna och jag kan inga låtar. Jag skulle mer definiera min uppskattning som ja eeeh, enbart av det mer fysiska slaget.

Ps. Jag skulle bli superglad om du någon gång ibland orkade lämna en kommentar eller lägga en millisekund på att klicka ”like” om det är något inlägg du uppskattar. Det känns så ensamt här annars. Dessutom hjälper det mig att veta vad ni vill se mer och mindre av här på bloggy.

→ Had so much fun this friday. First meatballs with M at Tranan Bar, then standup och going out until five in the morning with Christina. The day after I met up with my little brother and sister to se the One Direction movie.