Frida Vega Salomonsson

Träning & Flora

Igår startade jag dagen här innan solen gått upp, det var dags för träning med Nike igen på Sats Spårvagnshallarna. Måste ju ändå vara finaste gymmet i stan? Tegelväggar och stora fabriksfönster. Idag var vi bara två tjejer som kunde så det är ju verkligen ha en PT, megalyx.

Så glad för allt som träningen gett mig när det gäller välmående den här hösten. Tror inte att det är en slump att jag tagit mig igenom så få soltimmar utan nämnvärd deppighet.

Sen balanserade jag bort över hala kullerstenar i Gamla Stan för att äta lunch med Flora. Så skarp tjej det där, hoppas vi kan hitta på något ihop framöver. Har ett litet projekt som jag pillat på ett tag som vi eventuellt ska kika på att göra tillsammans. Vore så sjukt kul!

Därefter skyndade jag hem och hann möta Matthew med sina resväskor vid ytterdörren. Vi hånglade i hissen fem våningar ner och höll hand under paraplyt hela vägen till stationen. Kommer sakna honom så himla mycket, ångrar nu att jag inte följde och firar jul i München.

Idag drar stambyte och badrumsrenovering igång. Stor suck. Ingen dusch eller toalett på veckor, byggarbetare som stormar in vid kvart i åtta och borrar upp golvet. Ska försöka att ändå bo hemma då jag har jobb i veckan, men om det blir för jobbigt så åker jag nog hem till mamma och pendlar in till stan istället.

Schema för veckan: Ikväll fotar jag ett event halva natten, imorgon ska jag spela in teaser för ett projekt som sker i januari, på torsdag så ska jag fota för nästa nummer av Rum Design och på lördag ska jag fota eget projekt.

→First early morning work out in Stockholms best looking gym, its located in some kind of old tram depot. Bricks and huge windows. A bit later I went to Gamla Stan to eat lunch with Flora.