Frida Vega Salomonsson

// Träning, Nicole & Flora

 

07.30
Inledde dagen på Spårvagnshallarna, försov mig en kvart haha. Det är fan förtidigt att slunga runt kettlebells vid den tiden på morgonen. Gillar btw min nya vattenflaska från bkr i glas så himla mycket.

Glas är ju ett starkare material än plast, så om en använder en vattenflaska i plast så blir den där ploppen efter ett tag nertuggad och släpper ifrån sig små plastbitar. Och det är ju inte så kul att få plast i munnen. Så tips är att spara och diska ur om du köper dryck i återförslutningsbar glasbehållare. Samt jag har tex den här glasflaskan från Ikea för vatten i sovrummet.

 

 

11.30
Lunch på Pascal med Nicole! Valde frukostgrejer istället för lunch, för sånt får en göra när en är 21år. Nicoles bror Seb lärde jag känna då han delar lägenhet min min vän Daniel i London, så det är så vi är bekanta med varandra. Tycker att hon är så svincool, smart och gullig. Ser så mycket fram emot det nya album hon jobbar med just nu.

 

14.00
Åker till Gamla Stan och jobbar några timmar. Blev glad när jag såg Emma Svenssons lista över 10 nya fotografer att hålla koll på under 2015, där jag var med! Så himla kul.

 

18.00
Här är Flora pepp för vi hade köpt godis och skulle se Filip och Fredriks film Trevligt Folk! Såhär pepp var vi dock inte en timme senare då vi suttit i fyrtiofem minuter i salongen och väntat på att de skulle försöka lösa tekniska fel med filmen. Så det blev ingen film för oss! Orka.

OBS. Inlägg med inslag av träning märks med ”//”. Om du vet med dig att du är känslig för den typen av innehåll, försök hoppa över dessa inlägg. Eller läs vid avvägt tillfälle. Om du återkommande mår dåligt ang mat och kropp, kontakta Bup eller psykiatrin.

This is what my monday looked like! Workout, lunch with Nicole, working at the office and then cinema with Flora. Or we tried to go to the cinema, but something didn’t work properly so we have to see it some other time.