Frida Vega Salomonsson

Two years

Jag fick hem ett stort fång vita rosor innan jag åkte till London som M skickat, för från och med i söndags så har vi varit ihop i två år. Hur sjukt att vi varit ihop så länge ändå? Någon av er som hänger här nu som minns när han kom in i bilden?

Såhär såg vi ut igår innan vi åkte vi in till stan och åt tapas, vilket jag krävt att vi ska göra varje middag här. Älskar oliver, rostade jordnötter, spansk skinka, ostar och öl. Sen drack vi mojitos på en kaosig uteservering och firade att den här killen haft turen att få vara med mig de här två åren. Haha skoja.

 

 

 

 

Har publicerat texten om hur vi träffades tidigare, men tänker att det ändå kommit hit ett gäng nya som kanske inte vet. Eller att love stories i allmänhet tåls att läsas flera gånger.

”I mitten av mars 2013 åkte jag med Chris till Berlin där vi hyrde ett rum i världens finaste lägenhet. Andra kvällen går vi till Berghain för att dansa till techno tills kroppen skriker att en ska gå hem. Jag sitter på ett metallräcke och röker medan Chris gått för att köpa ännu en öl och när det nästan är dags att fimpa spanar jag mot dörren och undrar om hon inte är tillbaka snart. Då kommer en kille ut från dansgolvet och börjar gå rakt emot mig, sätter sig mittemot och frågar om jag har en tändare. Jag plockar upp tändaren ur fickan och tänder själv en ny cigg för att ha en anledning att sitta kvar. Sen hånglar vi resten av kvällen.

Han vill att vi ska lova att ses igen men ett löfte på Berghain inte gäller i den riktiga världen. Har man varit där så vet man att den klubben är lite av ett parallellt universum så vi bestämmer oss för att skriva ett kontrakt. Han går bort till baren och får ett papper som det står Jägermeister på. Han dikterar och jag stavar fel, sen signerar vi med våra namnteckningar. Jag hittar den skrynkliga lappen i byxfickan när jag vaknar dagen efter och lägger upp på Instagram eftersom vi såklart inte kommer träffas igen men storyn är för bra för att glömmas bort. Tvåhundranitton likes.

Men när jag loggar in på Facebook ser jag att han redan lagt till mig och på kvällen åker jag tillsammans med Chris hem till honom i Neukölln för att dricka öl. Efter att ha gått vidare till barer och klubbar är jag några timmar senare tillbaka hemma hos honom och bränner tungan på vaniljte i hans säng. När jag ska gå säger han att nästa gång ses vi i Stockholm. Jaja, tänker jag. Det dröjer inte många dagar innan han landar han på Arlanda och när det nästan är dags för honom att åka bestämmer vi mitt i natten på mitt köksgolv att vi ju måste bli ihop.”

Avslutar med den här gulliga klassikern <3

I can’t believe that it’s been two years since I met this guy in Berlin.