Frida Vega Salomonsson

Under Bron & Ny Paper Light AD

Idag är jag och fotar i studion hela dagen så vi kan kika lite på vad jag haft för mig i helgen hittills istället! I fredagskväll så kom Minda hem till mig och M och så gjorde vi massa sake + amaretto sours. Så himla najs.

Vi köper färdig citronjuice med lite socker i, häller ner i en shaker, i med lite amaretto, lite is och lite pastöriserad äggvita. Sen är det bara att skaka och hälla upp, så har du en amaretto med is och skum ovanpå. Obz är ej bartender och har ingen aning om hur en egentligen ska göra, men det blir nice.

Sen gick vi till Under Bron där Celine och Clem ställde ut foton, video och teckningar de gjort ihop.

 

Clémentine.

 

 

Ett av verken de gjort, bild av olika delar som passade ihop från en viss vinkel.

 

 


Maja & Nicki, så himla minglig bild haha.

 

 


 

 

Dog på den här videon som visades på en skärm också, kan inte sluta stirra Celine här???

 

 

I lördags vaknade jag tidigt, inte så pigg, för bege mig mot Söder och Drop för avstämning om Paper Light. Glöm inte att följa oss på @paperlightmag på Instagram för att hänga med i processen!

Vi har en ny Art Director nu, nämligen Minda Jalling! Ja, samma Minda som det blandades drinkar med kvällen innan. Vi satt och utvärderade formen för #2 och vad som ska ändras till #3.

Behålla en ganska ljus och luftig känsla där bilderna är i fokus och får ta plats. Men annars är inget heligt, varken logga eller typsnitt. Så det ska bli spännande att se hur det tar form eftersom.

 

 

Här har vi Minda, hon pluggar Grafisk design & Illustration på Konstfack och är allmänt ett geni. Är så otroligt glad att hon vill ta sig an PL #3 med oss!

 

 

Sen så mötte jag upp Mamma hemma och lastade in fotogrejer jag inte hunnit köra till studion, samt körde förbi Scandinavian Photo och plockade upp endel nya bakgrunder. Passade på när mamma kunde köra, har ju varken körkort eller bil.

Fotar mycket framöver så behövde lite olika färger till olika grejer. På måndag blir det nog mocha och den blå till en grej. Vågar mig in lite färg ibland, lite färg och på rätt sätt så.

 

 

På lördagar ska en, även om en jobbar lite, ha på sig mjuka byxor och sneakers. Så kär i mina nya Nikes i läder. Sen på kvällen gick jag och M och åt middag och drack drinkar på Tennstopet. Slut på helg!

 

→ Today I’ll be shooting the whole day, so lets have a look at a few things I’ve done this weekend so far.