Frida Vega Salomonsson

”Vore roligt att få följa hur du tänker i ditt förhållande nu.”

”Vore roligt att få följa hur du tänker i ditt förhållande med M nu. Om du tror att ni ska gifta er, om du inte tror på giftermål, om ni döpt era framtida barn, om ni kan bajsa med varandra och typ sånt. Det kanske är för intimt och det förstår jag, men tänkte att det var bättre att föreslå än inte alls. Du kanske bara kan plocka något av det i så fall. Gillar verkligen dig btw, känns som att du har en så ärlig sida av dig här. Kram”

Det som är mest närvarande i tankarna när det gäller vår relation är ju hans flytt till Spanien. Matthew åker till München idag för jul och kommer sedan hem igen för nyår och stannar till 6e januari. Därefter flyger han till Alicante där han studerar juridik, för att göra sin praktik som hör till hans utbildning. Han ska jobba med ”workers union”, alltså fackförbund.

Har verkligen ingen aning om hur det kommer att kännas att han är borta, så vi får ta den biten sen. Men vi kommer hälsa på varandra kanske en gång i månaden förhoppningsvis och sen kommer han hem helt vid juni. Men det kan vara bra också, att jag får tid att lägga på andra relationer.

Vi pratar mycket om framtiden och ser det som att vi är 4-ever liksom. Det måste jag ändå få villkorslöst känna, även om det är statistiskt otroligt. Hur kul kan det att vara att hänga ihop med någon som bara känns lite ”tills vidare”? Vi kommer att vara ihop så länge som vi är kära i varandra, och kämpa för att det ska bli så länge som möjligt.

Jag har verkligen inte varit den som alltid tänkt på mitt bröllop eller vilken klänning jag ska ha på mig. Men känner nog att jag vill gifta mig i framtiden och vi båda tycker att det är en vacker grej. Att samla alla en tycker om, få ha på sig något fint, äta najs grejer och ha en kärleksfest. Men inget kyrkligt såklart, till hans katolska mammas besvikelse haha. Alla känner ju väldigt olika kring bröllop, men jag tycker att det kan göras till något fint. Det håller så länge personerna är lyckliga helt enkelt.

Älskar bebisar och barn så vill ju göra hela den grejen också i framtiden. Typ egentligen med start imorgon om jag fått bestämma, men som tur är så har jag ändå ett någorlunda utvecklat konsekvenstänkande, så det får bli senare. Har ju tusen grejer jag vill hinna göra innan dess. Men om jag imorgon skulle föda tvillingar, så skulle vi döpa de till Avon och Alba.

Och ang ”äckliga grejer” haha, så ja, det kan vi väl. Känner inte för att skriva ut specifikt, men vi har väl egentligen få hämningar. Men vi lever redan tillräckligt tätt inpå så en försöker väl också behålla lite privacy.

Avslutningsvis så vill jag bara säga att vi bråkar mycket och att M verkligen är helt dum i huvudet då och då. För att göra det tydligt att vi inte har någon ”perfekt” relation. Vi är ju bara två personer med tusentals brister som bestämt oss för att ta hand om varandra och göra så gott vi kan.

Tips på inlägg som kom från det här inlägget. Tack för all input, håller på och fixar fler av era önskemål.