Bon för Filippinerna

1 december: Marc by Marc by Jonna Bergh (SÅLDA)

Först ut i Bons insamling till förmån för Röda Korsets hjälparbete i Filippinerna är Stylebys chefredaktör Jonna Berghs oförglömliga Marc Jacobs klackar.

jonna_bergh

Rosa och guldfärgade skor med spänne Marc by Marc Jacobs

”De här juvelerna till skor gavs till mig i bröllopsdagspresent i mitten av 2000-talet, så det är absolut inte vilka skor som helst! De väcker alltid väldigt mycket uppmärksamhet – gillar du inte att folk tittar på dig är mitt tips att hoppa över att köpa de här. Men gillar du det – knock yourself out! Min kollega på STYLEBY, Columbine Smille, har berättat att första gången hon såg mig på stan hade jag på mig de här skorna. Jag, eller kanske snarare skorna, gjorde tydligen ett outplånligt intryck, eftersom hon så väl kommer ihåg tillfället flera år senare. Det är den effekten de här skorna har, helt enkelt. De har något oförglömligt över sig.”

Jonnas Marc by Marc-klackar är i storlek 39,5 och nyligen omsulade. De blir dina för 400 kronor, eller mer om du vill donera lite extra. Mejla namn, adress och vad du betalar för till [email protected]. Är du först får du en kod att ange vid betalning till vårt insamlingskonto hos Röda Korset. Först till kvarn!

Fram till jul auktionerar och säljer Bon plagg och privata tillhörigheter från vänner och bekanta, som Robyn, Örjan Andersson och Lykke Li. Alla pengar går oavkortat till Röda Korsets hjälparbete i Filippinerna.