Bon för Filippinerna

12 december: Minimarket featuring Bonniers Konsthall

Tillsammans med Minimarket och Bonniers Konsthall säljer vi i en unik modell av den klassiska Minimarket-kepsen tillsammans med ett årslångt medlemskap på Bonniers Konsthall.

minimarket

I kväll mellan kl 17–20 är det premiär för Minimarkets pop up-butik på Bonniers Konsthall i Stockholm.

Utöver butiken har konsthallen och det svenska modeföretaget tillsammans skapat tre unika hattar och en mindre upplaga plagg som aldrig tidigare sålts i Sverige.

Kepsen, som är framtagen av Minimarket tillsammans med Bonniers Konsthall, är gjord i italienskt kamouflagemönstrat alpackaull. Kepsen finns endast i tio exemplar och säljs för 1 000 kronor. Nu kan den, och ett livstids medlemskap med fritt inträde på konsthallen, bli din för 500 kronor, eller mer om du vill donera lite extra. Pengarna går som vanligt till Röda Korsets hjälparbete i Filippinerna. Mejla namn, adress och vad du betalar för till [email protected] Är du först får du en kod att ange vid betalning till vårt insamlingskonto hos Röda Korset.

Fram till jul auktionerar och säljer Bon plagg och privata tillhörigheter från vänner och bekanta, som Robyn, Örjan Andersson och Lykke Li. Alla pengar går oavkortat till Röda Korsets hjälparbete i Filippinerna.