Bon för Filippinerna

13 december: Lykke Lis Longchamp (SÅLD)

Bon och Lykke Li önskar glad Lucia genom att auktionera ut Lykkes fantastiska Longchampväska.

lykke_3

I dag är det dags för Lykke Lis fina Longchamp-väska att auktioneras ut i Bons insamling för Röda korsets hjälparbete i Filippinerna.

– Väskan är från mina hustlerdagar i New York. Jag fick den i utbyte mot ett dj-gig för många år sedan. Jag var helt grön och spillde champagne på mixerbordet – men fick trots allt en väska, som jag aldrig hade haft råd med själv. Den har varit som en fin symbol för mig och jag hoppas att nästa ägare kommer älska den, säger Lykke Li.

Budgivningen startat på 200 kronor och pågår fram till 17 december.

Fram till jul auktionerar och säljer Bon plagg och privata tillhörigheter från vänner och bekanta, som Robyn, Örjan Andersson och Lykke Li. Alla pengar går oavkortat till Röda Korsets hjälparbete i Filippinerna.